Dylusions Creative Dyary vko 34

IMG_1959
Nyt aloitan blogissani uudenlaisten maanantaipostausten sarjan eli kerron Dylusions Creative Dyaryn avulla edellisen viikon puuhistani. Edellisessä postauksessa esittelin Creative Dyaryn ja nyt on aika käydä tuumasta toimeen! Dyaryaukeaman kuvapuolella oli värityssivu, mutta koska minua ei huvittanut väritellä peitin koko sivun Dylusionsin washiteipeillä ja väritin pari die-cut-kukkaa ylikypsän kesän tunnelmiin. Boordi vasemmalla on leimailua, jota on tehostettu värikynillä.

IMG_1952.JPG

Viikon lukemisena minulla oli Leena Krohnin Tainaron, joka on alunperin julkaistu vuonna 1985 ja joka on oikeastaan jo moderni klassikko. Kirja on kirjoitettu kirjeromaanin muotoon ja Tainaronin kaupungin asukkaat ovat hyvin outoja ja samalla varsin kiehtovia hyönteisolioita. Kerrassaan loistelias pieni kirja, jota Panukin suosittelee!

IMG_1949.JPG

Tiistaina istutin valmiit kaupan ruukkuyrtit somiin pikku purnukoihin, jotka olen löytänyt kirpparilta jo vuosia sitten. Purnukat eivät ole oikein löytäneet tarkoitustaan aiemmin, mutta nyt minulla on aina tuoretta timjamia ja basilikaa juuri sen verran kuin tarvitsen.

Keskiviikkona Postia Liilalle eli kokoelma absurdia lyhytproosaa lähti jälleen kerran kustantajalle ja saankin sitten jännittää taas sen kohtaloa muutaman kuukauden!

IMG_1956.JPG

Torstaina ei tapahtunut mitään erityistä, joten sen päivän merkinnän käytän sukkatilanteen seuraamiseen. Nyt lankakorissa on eka Akin möppönen eli unisukka ilman kantapäätä ja jouluksi aion kutoa kaikkiaan 6 paria sukkia ja möppösiä. Jos asiasta puhuu julkisesti blogissa on myös motivaatio ahkeroida, sillä enhän kehtaisi ensi viikolla laittaa kuvaa sukasta, joka ei ole lainkaan edennyt!

Perjantai-iltapäivän olen varannut Creative Dyarylle ja minulla oli sen kanssa oikein kivaa ja rentouttavaa. Viikonloppuisin en yleensä tee mitään erityisen merkittävää, joten lauantain ja sunnuntain jätän kirjoittamatta ja täytän tilan koristeilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s